مشکل کجاست؟
در حین اپیدمی ، ورودی و خروجی هایی که دارای تررد افراد زیادی هستند، کنترل افرادی که وارد یا خارج میشوند با تب سنج های دستی انجام میشود اما این روش به تعداد زیادی پرسنل نیاز دارد ، که که روش مناسبی نیست و ممکن است ویروس با سرعت بیشتری انجام میپذیرد. علاوه بر این ، اطلاعات پرسنل جامع نیست ، در صورت وجود بیماری جدید ، مکانیسم قابل ردیابی خوبی وجود ندارد.

چجوری حلش کردیم؟
از تصویربرداری حرارتی به دلایل مختلف برای غربالگری و تشخیص تب استفاده می شود. اغلب غربالگری تب در نقاط مرزی مانند فرودگاه ها ، بندرها و اماکن عمومی تنظیم می شود ، این مناطق شلوغی است که اغلب صدها نفر در یک زمان از آن عبور می کنند. اگر از هر دماسنج گوش معمولی استفاده کرده اید ، می توانید تاخیرهای جدی را برای مسافران ایجاد کنید. دوربین های تصویربرداری حرارتی می توانند این مشکل را حل کنند زیرا می توانند برای اسکن تعداد زیادی از افراد در یک زمان تنظیم شوند. توجه به این نکته نیز ضروری است که در هنگام استفاده از دماسنج گوش روی هر شخص ، خوانش ها در یک نقطه قرار دارند و در تصویر صورت قرار می گیرند ، اما در یک تصویر حرارتی از 1000 نقطه خواندن دما (پیکسل) برای ایجاد یک تصویر 2 بعدی از صورت استفاده می شود. صفحه شخص این امر به تیم پزشکی اجازه می دهد تا فرد را معالجه کند و درک بهتری از دمای فرد داشته باشد. مانند تمام غربالگری تب ، دوره انتشار ویروس بر دمای ثبت شده در چهره انسان تأثیر می گذارد. هر دمای غیر طبیعی صورت ذکر شده در روند غربالگری حرارتی باید توسط متخصصین پزشکی بررسی شود و در صورت لزوم اقدامات اصلاحی دیگری انجام شود.
برخی از نمونه های انجام شده
سیستم تشخیص چهره یک تکنولوژی توانا در شناسایی و تأیید یک فرد از یک عکس دیجیتالی یا ویدئو میباشد. سیستم تشخیص چهره، سیستمی است که بر اساس تکنولوژی هوش مصنوعی و الگوریتمهای یادگیری عمیق (Deep Learning) قادر به شناسایی چهره افراد با دقت بالا میباشد. در بازشناخت تصویر یک چهره، تصویر ورودی با توجه به اطلاعات موجود در بانک اطلاعات، مورد شناسایی قرار میگیرد. این بانک شامل مشخصاتی از تصویر چهره افراد شناسایی شدهاست.
قیمت ها
- یک دوربین
- یک استیشن
- دو دوربین
- دو استیشن
- امکان اتصال به گیت
- تعداد دلخواه دوربین
- تعداد دلخواه استیشن
- امکان اتصال به گیت
- تعداد دلخواه دوربین
- تعداد دلخواه استیشن
- امکان اتصال به گیت
مجموعه ما در قالب شرکت دانش بنیان و فعال درحوزه فناوری اطلاعات میباشد، تیم تحقیق و توسعه این مجموعه با توجه به گسترش ویروس کرونا برای اولین بار در کشور و جهان موفق به طراحی و ساخت یک سامانه بومی با قابلیت تشخصی گروهی افراد مضنون به کرونا در محیط ها و مکان های عمومی برای کنترل هرچه بهتر این ویروس میباشد.
این سامانه در حال حاضر با استفاده از سیستم هوش مصنوعی در صدد یادگیری و نمونه گیری از افراد سالم میباشد تا دیتابیس خود را تکمیل کند، از دیگر قابلیت های این سیستم میتوان به قابلیت تشخیص 5 نفر به صورت همزمان و عکسبرداری از افراد مضنون و ذخیره سازی در بانک اطلاعاتی مجموعه میتوان اشاره کرد.
نقطه قابل توجه این سامانه قابلیت افزایش یادگیری با سیستم جامع Neroun Learning میباشد که میتوان توسط این قابلیت، سرعت تشخیص را افزارش و میزان خطا را کاهش دهد که منجرب تشخیص هرچه دقیقتر افراد میباشد.
سامانه هوشمند تشخیص کرونا در قالب سه بخش اصلی تهیه شده، بخش اول ورودی سیستم پردازش که یک دوربین حرارتی میباشد بخش دوم نرم افزار پردازشگر سامانه، بخش سوم خروجی سیستم یک بستر الکترونیکی در قالب کنترل گیت ها مترو، دربهای برقی، سیستم آلارم میباشد.